| Assasin | |
|
+7Connan DukiE TrewSx seickly Jogi.1 Rópec Horymir 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Horymir Žvatlal
Po?et p?ísp?vk? : 153 Join date : 05. 10. 07 Age : 48 Location : Malý Chlumec
| Předmět: Assasin 02.12.07 14:51 | |
| Přeposílám vám malou komunikaci s bývalím hráčem Budhaz a prosím vše názory... čtěte od spodu
ja se těch koňů potřebuju nejak zbavit a tohle je ten nejlepsi zpusob pri kterém vám vracím něco z toho co sokolíci spolu s dalšími aliancemi udělali bývalému buddhazzu.tak proto zrovna vás;) a jestli chcete válku s Epicem, nebo jen se mnou tak prosim. S pozdravem záškodník AssassiN
____________ Horymir psal:
Ahoj Píšu za Sokolíky, útočíš nám na hráčku Bara509 tak se chci zeptat jestli chceš vyprovokovat válku mezi našemi aliancemi nebo jestli se dokážeme rozumě domluvit na ukončení tvých výpadů i na ostatní hráče co se pokoušíš farmařit. Věřím v rozumnou domluvu bez tasení mečů.S pozdravem alianční zakladatel Sokolíků2 Horymir | |
|
| |
Rópec Mluvka
Po?et p?ísp?vk? : 309 Join date : 08. 10. 07 Age : 41 Location : Někde na Moravě
Character sheet Off rank: Nemůžou se dočkat Def rank: Pár jich mám
| Předmět: Re: Assasin 02.12.07 21:24 | |
| chlapec si asi hodne veri ze by podstoupi sam valku proti cele alianci - prdel by byla kdyby ho epic vyrazil a pak bysme ho zabily.... | |
|
| |
Jogi.1 Žvatlal
Po?et p?ísp?vk? : 169 Join date : 16. 09. 07 Age : 35 Location : Morava
| Předmět: Re: Assasin 02.12.07 23:16 | |
| dejme si snim válku napište Epicu že chce válku jen on a že si ho teda podáme no PS) ale je to na vás | |
|
| |
Horymir Žvatlal
| Předmět: Re: Assasin 02.12.07 23:26 | |
| Psal jsem piškotovi10 ale zatím ani nečetl:
Ahoj Píšu za alianci sokolíci 2, už jsme se snažili s vámi skontaktovat, ale nebyla odezva, čili přeposílám ti co jsem psal dnes s jedním členem Epic2, rád bych znal stanovisko co s tím, ale to urychleně, protože na nás opět zaútočil....pokud se mi nedostne odpovědi, neber naše útoky proti němu jako proti alianci ale jde o ochranu nás.....nechceme válku jen klid pro naše členy. Horymir......
Barča poslala 500 špehů a lehli | |
|
| |
Rópec Mluvka
Po?et p?ísp?vk? : 309 Join date : 08. 10. 07 Age : 41 Location : Někde na Moravě
| Předmět: Re: Assasin 03.12.07 0:16 | |
| tak to asi Asasin moc jednotek mit nebude kdyz musi krmit tak moc spehu | |
|
| |
Horymir Žvatlal
| Předmět: Re: Assasin 03.12.07 0:22 | |
| Odpověď od Piskota:
Piskot10 psal:
ahoj, já ho kontaktuju a jestli to neustane tak ho vyhodim a zfarmařte si ho... ještě se chci zeptat jestli chceš nějaký odškodný
odškodné jsem nepožadoval.... | |
|
| |
Horymir Žvatlal
| Předmět: Re: Assasin 03.12.07 8:05 | |
| Tady máte poslední můj vzkaz Piskotovi, dochází mi trpělivost......
Ještě jedou ahoj Prosím tě tedy o jeho vyhození z ali, dneska ráno byli opět 2 útoky na jiného našeho člena. Z aliance Buddhaz která skončila přešlo k Epicu více lidí a nezaznamenal jsem od nich jediný útok. Jestliže on chce pod záštitou nové aliance stále bojovat jako buddhaz, tak dle mého názoru je tedy stále buddha a nevím jakým je pro vás přínosem. Ale Sokolíci ať1 nebo 2 nebyli jedinými aliencemi se kterými Budhaz bojovali. A může tedy vyvovat válku s kýmkoliv. O vyhození žádám z důvodu, aby někteří vaši členové špatně nepochopili naše útoky a neposílali mu podporu, pokud by tam nějaké byli tak asi propojení Budd stále funguje. S pozdravem Horymir
Taky bych nerad Epicu ukázal naše zbraně ...(to jsem mu nepsal) | |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Assasin 03.12.07 9:06 | |
| - Rópec napsal:
- tak to asi Asasin moc jednotek mit nebude kdyz musi krmit tak moc spehu
Tak to je veliky omyl. Ja assasina malinko znam, protoze sem byl s nim v jedne ally (budhazz). Na neho nikdo ze sokoliku 2 nema, museli by ste se spojit a i tak si to alespon jeden (ten kdo pujde prvni) z vas odnese. Mozna i vic. jeho populace sla na ukor armady. Jiz v lete sla do tisicu Na neho veliky bacha Radsi bych pokracoval v te diplomacii. |
|
| |
Rópec Mluvka
| Předmět: Re: Assasin 03.12.07 13:24 | |
| | |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Assasin 03.12.07 14:45 | |
| - Rópec napsal:
- a cim to krmi bez MC???
No, ja taky nemam MC jako hlavni ves a vcelku mi to jde |
|
| |
seickly Žvatlal
Po?et p?ísp?vk? : 173 Join date : 25. 09. 07 Location : Brno
Character sheet Off rank: Def rank:
| |
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Assasin 03.12.07 18:41 | |
| Kdyz budes stavet obili na 18, tak uz nebudes mit takovy problem s obilim |
|
| |
seickly Žvatlal
Po?et p?ísp?vk? : 173 Join date : 25. 09. 07 Location : Brno
| |
| |
Horymir Žvatlal
| Předmět: Re: Assasin 04.12.07 4:44 | |
| Jenže to spíš vypadá že se Epic do nás chce pustil celý....zmetci. | |
|
| |
Rópec Mluvka
| Předmět: Re: Assasin 04.12.07 4:46 | |
| sak by byli blby kdyby nevyuzili valky z CS (BA) | |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Assasin 04.12.07 9:01 | |
| |
|
| |
Horymir Žvatlal
| Předmět: Re: Assasin 05.12.07 23:30 | |
| Pro útoky na agenta kterého podporu bůhví kdo jsme zanevřely na tohodle budhu...stále útočí na malé sokolíky, je na něj připravená malá past ale bůhví jestli se chytí.......na moje diplom. vztahy epic prdí..může někdi z velkých sokolíků napsat něco ve smyslu ostré prosby? | |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Assasin 06.12.07 9:53 | |
| Rychlejsi bude, kdyz napises primo nekomu z vedeni velkych sokolu.Ale jak sem uz psal, s assasinem velice opatrne, nepodcenujte ho. |
|
| |
TrewSx Pozorovatel
Po?et p?ísp?vk? : 67 Join date : 15. 11. 07 Age : 43 Location : Midleton
Character sheet Off rank: 0 Def rank: 0
| Předmět: Re: Assasin 13.12.07 0:11 | |
| To tema s assasinem na foru o moznym konfliktu se mi moc nelibi uz jen proto co jak Ropec psal o stavech jeho army. Muze, ale i nemusi to byt spravnej odhad. Ale tak i tak bych rad vedel jak si na tom stoji nase ally army. A mozna naky podrobnejsi informace jestli si Ropec pamatuje. Treba jak utoci apod. Sice sem skoncil s budovanim a zameril se na army jenze. Pokud ma nekdo desetitisicovou army tak tomu nemuzu konkurovat. A synchronizace podpor a utoku na Agenta_J. Me moc o spolupraci Sokoliku na spolecnych akcich nepresvedcily. Moje clenstvi v ally, ale nehodlam menit za nic. Proste tady zustanu at to skonci jak to skonci. Sem loajalni takze s imhle nemusis mit nikdo obavy. Mozna by pomhly spolecny cviceni aby se vylepsila komunikace a hlavne bojeschopnost. To ze mame skoro 60 clenu je pekny, ale celek 10 lid co pracujou spolecne a efektivne je lepsich a silnejsich nez tech skoro 60.
TrewSx | |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Assasin 13.12.07 10:07 | |
| - TrewSx napsal:
- To tema s assasinem na foru o moznym konfliktu se mi moc nelibi uz jen proto co jak Ropec psal o stavech jeho army. Muze, ale i nemusi to byt spravnej odhad. Ale tak i tak bych rad vedel jak si na tom stoji nase ally army. A mozna naky podrobnejsi informace jestli si Ropec pamatuje. Treba jak utoci apod.
Sice sem skoncil s budovanim a zameril se na army jenze. Pokud ma nekdo desetitisicovou army tak tomu nemuzu konkurovat. A synchronizace podpor a utoku na Agenta_J. Me moc o spolupraci Sokoliku na spolecnych akcich nepresvedcily. Moje clenstvi v ally, ale nehodlam menit za nic. Proste tady zustanu at to skonci jak to skonci. Sem loajalni takze s imhle nemusis mit nikdo obavy. Mozna by pomhly spolecny cviceni aby se vylepsila komunikace a hlavne bojeschopnost. To ze mame skoro 60 clenu je pekny, ale celek 10 lid co pracujou spolecne a efektivne je lepsich a silnejsich nez tech skoro 60.
TrewSx Svata pravda |
|
| |
Rópec Mluvka
| Předmět: Re: Assasin 14.12.07 12:01 | |
| nevim jestli je to jeste aktualni ale asasin uz prisel o koniky a presatl utocit,,ja sem byl ted tento taden trochu mimo deni pac bylo moc prace,,tak pokud zase zacal utocit dejte mi vedet a pripravime dalsi pasticku,,,delame to tak ze se domluvime vzdy nekolik lidi neofiko - to proto ze se zdalo ze dostaval nejake info kde a kam jdou podpory a nebo mel proste veelky stesti.........Jo a stavy ali armad se zde vepisovat nebidou - sdeluji se aspon u me na severu vzdy behem nedele a nejpozdeji pondeli na pozadani a to jen posilajicim clenum - jak to maji ostatni generalissimo je jejich vec ale na forko ani hromadnou PM neee... | |
|
| |
DukiE Žvatlal
Po?et p?ísp?vk? : 175 Join date : 14. 09. 07 Age : 37 Location : Hukvaldy
Character sheet Off rank: 141 Def rank: 162
| Předmět: Re: Assasin 17.12.07 16:05 | |
| POkud je to stale na rade..Tak assasina znam celkem dobre.. je to cas co hraje kde jakou online hru.. To vite, ze kdyz na nej zautocite, ze prijdete o velkou cast armady..Radeji tady nebudu rikat, komu on dela zastup a kdo ho dela mu proste budhaz se porad nezaprou :)chce mu to dat naprdel..ale radne.. | |
|
| |
Horymir Žvatlal
| Předmět: Re: Assasin 17.12.07 19:08 | |
| Přestal a opět začíná vystrkovat růžky, horší je že začíná pěkně i PVC, že by tak náhodou? | |
|
| |
DukiE Žvatlal
Po?et p?ísp?vk? : 175 Join date : 14. 09. 07 Age : 37 Location : Hukvaldy
Character sheet Off rank: 141 Def rank: 162
| Předmět: Re: Assasin 17.12.07 19:41 | |
| zavidi nam holt nasi originalitu | |
|
| |
Connan Pozorovatel
Po?et p?ísp?vk? : 51 Join date : 03. 11. 07 Age : 30 Location : Klobuky
| Předmět: Re: Assasin 19.12.07 19:21 | |
| Mě assasin zničil vojsko v Connan city a měl jsem tam 2000 falanxů. A začal na mě zase útočit. Nejdřív mě špehl 600 zvědy a teď jdou na mě 3 útoky. Chtělo by to s ním něco udělat. Jestli mi zase zničí vojsko tak ho zabiju asi ale nevim jak. Doufám že neprojde. A nešlo by zařídit s Epic 2 něco? třeba DON? nebo je totálně zničit? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Assasin | |
| |
|
| |
| Assasin | |
|